Rewild Yourself Retreat på Samsø 2021
Reconnect and Recharge


D. 6. maj -9. maj 2021
Afholdes på Falkecentret og Dansebjerg på Samsø

Tag med på en enestående rejse.
En rejse tilbage til dig selv og til naturen.
En sanselig oplevelse med ørneflyvning, yoga og vilde urter.
Her får du mulighed for at genfinde dit eget naturlige vilde instinkt

og forhold til naturen.

Oplev et unikt retreat, hvor tiden går i stå!
Mærk vingesuset fra ørnen når den lander på din arm.
Smag og duft årtidens urter.
Dyrk yogaen i naturen mens solen står op.
Afslut dagen med lyset fra bålets flammer.

Separator

Et retreat hvor tiden går i stå:
Har du lyst til at prøve et vildt retreat hvor tiden går i stå og nuet udvides minut for minut? Så tag med på Rewild Yourself retreatet, hvor vi vil arbejde med de vildeste rovfugle, finde vores vilde indre intuition gennem yogaen og styrke vores livskraft med de vilde kraftfulde urter.

Indkvatering:
Indkvarteringen sker torsdag aften fra kl 18:15-19:30, så det passer med færgerne. Her tager vi imod jer og fortæller om retreatet. Vi spiser mad og hilser på hinanaden.
Retreatet bliver afholdt på skønne Dansebjerg. Et hus, som med sine historier og sjæl allerede er med til at sætte hastigheden ned.
På Dansebjerg bor man på hyggelige 2 mands værelser med smuk udsigt over Samsø. Man deles om badeværelserne.
Der er et lækkert stort køkken og flere stuer og en hyggelig udestue.
Dansebjerg har en flot sal, Dansetten, hvor vi kan lave yoga inde hvis vejret alligevel bliver for koldt.

Sund mad:
På Rewild Yourself Retreatet laver vi på skift mad i fællesskab, da madlavning også er en fantastisk mulighed for at være i nuet, sansende og deltagende. Vi laver mad af Samsøs lækre råvarer, økologisk i så vid omstrækning som muligt, og så vil der være vilde urter som vi har samlet i alle måltider!

Praktisk:
Indkvartering torsdag aften mellem kl 18:15 og 19:30.
Afrejse søndag formiddag kl 10:00.

Dagene tilbringes udenfor i stort set alt slags vejr. Så fornuftigt og varmt tøj tilpasset årstiden er vigtigt. Rovfuglene og urterne må vi naturligvis arbejde med udenfor.
Vi afstemmer dagsprogrammet efter vejret, fuglene og omgivelserne så du får den bedste oplevelse.

Medbring:
Sengelinned og lagen.
Håndklæde
Varmt praktisk beklædning og fodtøj.
Yoga måtte (kontakt os hvis du ikke har en, så finder vi en til dig)

Rovfuglene:
Falkecenter Samsø er i gåafstand fra Dansebjerg, så vi vil nogle gange gå til Falkecentret og arbejde med fuglene, andre gange vil Louise fra Falkecentret tage rovfuglene med hen til Dansebjerg. Vi er ikke meget for at afsløre for meget, da netop det at arbejde med at være i nuet og lade nuet ske, er en stor del af vores koncept. Men det bliver vildt fedt. Det lover vi. Det bliver noget du ikke har prøvet før.

Rewild Yoga:
Karen vil, med sine 30 års erfaring, guide ind i en yoga praksis som alle kan være med til. Yogaen vil hjælpe til at kroppen og sindet kan åbne sig for nuet, nærværet og roen. Det at være i nuet, være nærværende og i ro, hjælper samarbejdet med rovfuglene og sætter dit system til at recharge (genoplade). Hvis vejret tillader det vil vi lave yoga udenfor, og ellers er der salen, hvor vi kan lave yoga.
Yoga undervisning er for alle, der er intet krav om kunnen.

De vilde Urter:
De vilde urter er vores første føde her på jorden. De har været her lang tid før os. Livskraft i vilde urter er fantastisk, tænk blot på mælkebøttens evne til at gro alle vegne under alle betingelser. Ved at bruge vores sanser, smage, dufte, se og føle (nogle gange også høre), vil vi mærke naturens kraft via de vilde planter. Vi vil dagligt spise vilde planter og lære om hvordan de kan støtte og styrke os til at være i nuet. De vilde planter vil vi også bruge til at genskabe og styrke vores forbindelse til naturen. (reconnect)

Det er os en stor glæde at byde jer velkommen til et unikt sammensat retreat, hvor vi hver især deler ud af vores mange års erfaring.

“At leve er ikke nok.
Solskin, frihed og en lille blomst må man ha”
― Hans Christian Andersen